Årets siste

Så er vi kommet til veis ende. Siste klutemønsteret i alongen. En stjerne: http://www.flickr.com/photos/knitalittle/79330229/in/set-1697882/

Har ennå noen få igjen som jeg ikke har rukket å strikke, men skal nok få de gjort 🙂 Som jeg sa i starten, så skulle det være litt løs snipp, ingen krav om at man må gjøre alt, men jeg føler jo at jeg må ferdigstille de siden dette på en måte er selvpålagt.

Har kosa meg med å finne mønstre, se hva alle har strikket, og håper dere som har vært med underveis også har gjort det, uansett om dere har strikket alle eller en klut 😉 Tusen takk for at dere har vært med!

Som en liten bonus ønsker jeg å gi vekk et nøste håndspunnet garn og et sett med maskemarkører til en av dere som kommenterer dette innlegget. Trekning blir førstkommende søndag, og pakken sendes i neste uke til den heldige vinneren.

Reklamer

2 tanker om “Årets siste

  1. Tusen takk for at du har holdt denne Knit-alongen. Har vært gøy å være med på, og jeg tror jeg har strikket alle, bortsett fra denne siste, men den blir nok strikket i løpet av denne uka eller neste. Takk for i år, og et riktig godt nytt år til deg 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s